Welkom bij Verenigd Geervliet!

Gezocht: mensen die het leuk vinden om ons te helpen en mogelijk op te volgen in het bestuur van verenigd Geervliet. Er moeten 1001 dingen geregeld worden. Daar beginnen we in februari al mee. We volgen het draaiboek waar álles in staat, Jouw talent? Een vrolijk hoofd en niet bang om iets te vragen. We maken dit feest met elkaar!

Onze kleine Geervlietse (ondernemers)vereniging bestaat sinds 1996. Het grootste evenement dat we organiseren is het alom bekende Geervlietse Zomerfeest. Naast deze grote klus, doen wij nog veel meer voor de inwoners van Geervliet. Niet altijd zichtbaar, maar het wordt wél geregeld.

Leden

Zolang de vereniging bestaat, hebben we een vaste kern leden. Hierdoor hebben we een vaste bron van inkomsten, waar we leuke dingen mee doen voor de Geervlieters. Lijkt het u (bedrijf of particulier) ook leuk lid te worden van Verenigd Geervliet, neem contact op via aW5mb0B2ZXJlbmlnZGdlZXJ2bGlldC5ubA== of met een van de bestuursleden. Wij zouden het heel fijn vinden!

Sponsors

Sponsors zijn van ‘levensbelang’ bij evenementen. Gelukkig heeft het bestuur een uitgebreid netwerk, waar we dan ook al jaren met plezier gebruik van maken. Met name voor het Geervlietse Zomerfeest. En hoe meer sponsors, hoe meer activiteiten. Als u wilt dat wij contact met u opnemen voor sponsoring van het Geervlietse Zomerfeest, laat het weten!

Vrijwilligers

Onmisbaar…vrijwilligers. Of het nu is om te helpen met hutten bouwen, opbouwen van de feestterrein, opknappen van het clubhuis ‘het duivenhok’, maakt niet uit. Vrijwilligers zijn áltijd inzetbaar en hartstikke welkom.

Altijd gezellig!

Klaar voor de start

Zaterdag 12 augustus gaan we beginnen met opbouwen. De tent staat dan al. We gaan de hekken plaatsen en reclamedoeken ophangen. Veel werk, maar ontzettend blij met zó veel sponsors.

lees meer

Grote Zomerfeest Pub Quiz; inschrijving geopend

Remco van IQuizzen gaat weer de gekste, het-ligt-op-het-puntje-van-m’n-tong vragen stellen. Schijf nu je team (3-6 personen) in voor de grote Zomerfeest Pub Quiz. Dit kan door te mailen naar info@v …

lees meer

17, 18 en 19 augustus Geervlietse Zomerfeest

Bijna negentig kinderen hebben zich ingeschreven. Alle bestellingen zijn gedaan. Sponsors zijn benaderd. Het feest kan beginnen! Je kunt je ook al inschrijven voor de pub quiz 19 augustus! Maximaal …

Site by Alsjeblaft!