Welkom bij Verenigd Geervliet!

Onze kleine Geervlietse (ondernemers)vereniging bestaat sinds 1996. Het grootste evenement dat we organiseren is het alom bekende Geervlietse Zomerfeest. Naast deze grote klus, doen wij nog veel meer voor de inwoners van Geervliet. Niet altijd zichtbaar, maar het wordt wél geregeld.

Leden

Zolang de vereniging bestaat, hebben we een vaste kern leden. Hierdoor hebben we een vaste bron van inkomsten, waar we leuke dingen mee doen voor de Geervlieters. Lijkt het u (bedrijf of particulier) ook leuk lid te worden van Verenigd Geervliet, neem contact op via info@verenigdgeervliet.nl of met een van de bestuursleden. Wij zouden het heel fijn vinden!

Sponsors

Sponsors zijn van ‘levensbelang’ bij evenementen. Gelukkig heeft het bestuur een uitgebreid netwerk, waar we dan ook al jaren met plezier gebruik van maken. Met name voor het Geervlietse Zomerfeest. En hoe meer sponsors, hoe meer activiteiten. Als u wilt dat wij contact met u opnemen voor sponsoring van het Geervlietse Zomerfeest, laat het weten!

Vrijwilligers

Onmisbaar…vrijwilligers. Of het nu is om te helpen met hutten bouwen, opbouwen van de feestterrein, opknappen van het clubhuis ‘het duivenhok’, maakt niet uit. Vrijwilligers zijn áltijd inzetbaar en hartstikke welkom.

Altijd gezellig!Altijd gezellig!

Bijna klaar voor de huttenbouw

We zijn er bijna klaar voor! Helpen opbouwen is leuk, gezellig en ook heel fijn voor de organisatie! We kunnen altijd rekenen op een ‘vaste’ club vrijwilligers bij het opbouwen. Maar iedereen is na …

lees meer

We gaan weer opbouwen!

Alle hulp is welkom! De tent staat (bijna). Vrijdag avond starten we om 19.00 uur met het leggen van het terras, plaatsen van hekken en sponsordoeken.

lees meer

Pub quiz! schrijf je in

We hebben nog plaatsen vrij voor de pub quiz! Schrijf je team (3-6 personen) in via info@verenigdgeervliet.nl. Kosten zijn €5,- pp.

lees meer

Site by Alsjeblaft!