De activiteiten van Verenigd Geervliet

In 2013 zijn de leden van Verenigd Geervliet een samenwerking aan gegaan met een aantal enthousiaste vrijwilligers om de huttenbouw van Geervliet voort te zetten én een impuls te geven aan het toenmalige nazomerfeest Geervliet. De activiteiten zijn met het nieuwe bestuur aardig uitgebreid. Evenals de ambitie om nóg meer voor de inwoners van Geervliet te kunnen betekenen.

Lid worden?

Verenigd Geervliet is afhankelijk van leden en sponsors. Omdat wij niet alleen het Geervlietse Zomerfeest bekostigen, maar ook andere organisaties en sponsoraanvragen in Geervliet steunen, zou het fijn zijn als ook u lid wilt worden.

Voor €100,- per jaar krijgt u:
- dé koningsdagtompuce voor het hele gezin
- een uitnodiging voor de jaarlijkse leden barbecue
- een aantal consumptiebonnen voor het Geervlietse Zomerfeest
- een factuur voor uw administratie
- veel dank namens álle inwoners van Geervliet en het bestuur.

Geervlietse Zomerfeest

Het Geervlietse Zomerfeest is een jaarlijks terugkerend evenement op het weiland naast de verkeerslichten van Geervliet. Het Geervlietse Zomerfeest bestaat uit twee dagen huttenbouw voor de kinderen (groep 1 t/m 8) en cliënten van de Zuidwester en een feestavond voor iedereen die komen wil. Het Geervlietse Zomerfeest is afhankelijk van sponsors in geld en natura, vrijwilligers en mooi weer. Wij zijn heel blij met onze ‘vaste’ club van ongeveer tachtig vrijwilligers. Ook bij het opbouwen en afbreken van de feestlocatie komt er steeds meer hulp. Er is zelfs al een een ‘vaste’ kern ontstaan.

Huttenbouw

Twee dagen huttenbouwen is voor de kinderen een groot feest. Zij kijken hier al voor de zomervakantie naar uit. Op beide dagen wordt een lunch verzorgd en op de tweede dag ook ontbijt en avondeten. Afhankelijk van sponsoring, worden er extra activiteiten georganiseerd, zoals luchtkussen(s), schmink, t-shirts voor de deelnemers en vrijwilligers, sport en spel en een bonte avond ter afsluiting. We zoeken altijd een leuk extraatje bij het jaarlijkse thema.

Feest

Voor alle bezoekers van de bonte avond op vrijdag en het feest op zaterdag is er een warme maaltijd die de hele avond (tegen betaling) te verkrijgen is. Voorafgaand aan het losbarsten van het feest, wordt er iets georganiseerd om bezoekers aan te trekken. Bijvoorbeeld een pubquiz en/of een lokale band. Dit en vooral het mooie weer de laatste jaren, zorgt ervoor dat er ongeveer 500 bezoekers naar de feestavond komen.

Extra sponsoring naar organisaties in Geervliet

Verenigd Geervliet ondersteunt ook Geervlietse organisaties die een bijdrage leveren aan de maatschappelijke betrokkenheid in Geervliet. Zowel fysiek als in middelen.

Clubhuis ‘het duivenhok’.

Verenigd Geervliet is eigenaar van het ‘duivenhok’ aan de Toldijk 5 in Geervliet. Het duivenhok wordt gebruik voor vergaderingen en opslag van spullen van Verenigd Geervliet.

Koningsdag tompouce leden

Jarenlange traditie, waar de leden reikhalzend naar uitkijken. Met koningsdag krijgen alle leden een doos echte koningsdagtompoucen.

BBQ leden Verenigd Geervliet

De meeste leden zijn al vanaf het begin lid van de vereniging. Wij vinden het belangrijk dat hun bijdrage ook beloond wordt. Verenigd Geervliet doet dit met een jaarlijkse leden-BBQ in ons duivenhok.

Klaar voor de start

Zaterdag 12 augustus gaan we beginnen met opbouwen. De tent staat dan al. We gaan de hekken plaatsen en reclamedoeken ophangen. Veel werk, maar ontzettend blij met zó veel sponsors.

lees meer

Grote Zomerfeest Pub Quiz; inschrijving geopend

Remco van IQuizzen gaat weer de gekste, het-ligt-op-het-puntje-van-m’n-tong vragen stellen. Schijf nu je team (3-6 personen) in voor de grote Zomerfeest Pub Quiz. Dit kan door te mailen naar info@v …

lees meer

17, 18 en 19 augustus Geervlietse Zomerfeest

Bijna negentig kinderen hebben zich ingeschreven. Alle bestellingen zijn gedaan. Sponsors zijn benaderd. Het feest kan beginnen! Je kunt je ook al inschrijven voor de pub quiz 19 augustus! Maximaal …

Site by Alsjeblaft!