Gezocht: organisatoren SKG en bestuur gymvereniging

02-01-2023

Geniet van het plezier van anderen. We zoeken mensen die het leuk vinden om een feestje te organiseren. Sinterklaas, halloween, avondvierdaagse, koningsdag of misschien wel iets anders. Ook de trainers van de gymvereniging willen we helpen; zorg jij dat de trainers kunnen blijven doen wat zij het liefste doen?

We doen een dringende oproep aan alle inwoners van Geervliet om te helpen met het organiseren van verschillende activiteiten.

Zonder hulp -> geen activiteiten meer voor kinderen -> geen activiteiten meer voor sporters -> dus minder inkomsten voor SCC De Haveling -> geen sporthal meer…

Het is vrijwillig, ja zeker. Maar heeft u al eens ervaren hóe veel energie u krijgt van het organiseren van een activiteit? Genieten van het plezier dat anderen ervaren door iets dat ú georganiseerd heeft. Dat is leuk, héél leuk! En…vele handen maken licht werk.

Stichting Samenwerkend Komitee Geervliet (SKG)
Elk jaar organiseren zij het sinterklaasfeest, halloween, avondvierdaagse en koningsspelen. Vanaf 1 januari dus niet meer. Tenzij ú zich hiervoor in wilt zetten. SKG zoekt minimaal acht mensen die zich willen inzetten om deze activiteiten te organiseren. Dus: vergunningen regelen, sponsoring, PR, aanmeldingen, inkopen doen, enz. Hoe meer mensen er mee bezig zijn, hoe minder werk het is.
Contactpersoon: Dave Kanselaar ZC5rYW5zZWxhYXJAY2hlbGxvLm5s

Geervlietse Gymvereniging (GGV)
Het is zó fijn om in je eigen dorp te kunnen sporten. En het aanbod is er! Om al deze sporten te kunnen blijven doen, zoekt GVV bestuursleden: voorzitter, secretaris, ledenadministratie, leden. Als bestuur neem je de administratie van de trainers uit handen. Hierdoor kunnen de trainers doen wat zij het liefste doen: sportles geven.
Contactpersoon: Maaike van der Wulp bWFhaWtlQGdndmdlZXJ2bGlldC5ubA==

Bewegen op muziek 50+ Maandag 14.45-15.45
Turnen vanaf 4 jaar Maandag 15.45-17.15
Spinning Woensdag 19.00-20.00
Aerobics Woensdag 20.00-21.00 21.00-22.00
Yoga Donderdag 14.00-15.00
Sportfit 50+ Donderdag 19.00-20.00

Vele handen maken licht werk
Misschien heeft u wel een ander leuk idee voor een activiteit, ook goed! Hoe meer mensen hun handen uit de mouwen steken, hoe minder werk het is. En bedenk dat de vergadering vaak een avond vol inspiratie en gezelligheid is!

De Geervlietse stichtingen en verenigingen helpen elkaar waar zij kunnen. Helpt u ook mee?

Site by Alsjeblaft!